Skip Navigation LinksBaşvuru-Şartları-ve-Değerlendirme-Kriterleri-

Başvuru Şartları ve Değerlendirme Kriterleri

Kongre Katılım Şartları

1)  Kongremize aktif katılım  (sözel ve poster sunumu) tüm tıp fakültesi dönem 1-2-3-4-5-6 öğrencileri tarafından yapılabilir.

2) Sunulacak araştırmaların özgün ve öğrencilerin kendilerine ait olması gerekmektedir.

3) Araştırması daha önceden ulusal veya uluslararası bir alanda ödül almış katılımcılar kongremize aktif olarak katılabilir, fakat çalışmaları ödül değerlendirmesinde yer alamaz. Çalışmaları Kıbrıs'ta, ulusal veya uluslararası bir kongrede değerlendirilmiş fakat ödül almamışsa, ödül değerlendirmesine girecektir. Bu tür özel durumu olan katılımcıların özetlerini yollamadan önce belirtmesi gerekmektedir.

4)  Aktif sunumlar (sözel sunum ve poster sunumları) Türkçe veya İngilizce yapılabilir.

5) Son kayıt tarihi 20 Mayıs 2021'dir.

6) Özetler, kongre kaydınız yapıldıktan sonra abstract.emu@gmail.com adresine gönderilmelidir. Son gönderme tarihi 20 Mayıs 2021’dir.

Sözel Sunumu Değerlendirme Rehberi

1. GİRİŞ VE GENEL BİLGİLER