Skip Navigation LinksDATOK

DATOK 2015

I. Doğu Akdeniz Tıp Öğrencileri Kongresi (DATOK) 2015 yılında 16-17 Mayıs’ta Hatay’da gerçekleşti. Kongreye 6 farklı üniversiteden  130 civarı tıp öğrencisi katıldı ve ulusal bir kongre gerçekleştirildi. Bilimsel programın sözel kısmı 5 oturumdan oluşmaktaydı. Her oturumda daha önceden sözel sunum yapılacağı belirtilen katılımcılar üçer kişilik oturum başkanları eşliğinde araştırmalarını sundular. Sözel sunumun haricinde tıp alanındaki birbirinden farklı konularda hazırlanan poster sunumlarıda paylaşıldı. Tüm bu bilimsel paylaşımların yanında katılımcılar hazırlanan sosyal program ile de eğlenceli bir kongre geçirdiler. Hazırladıkları bu güzel kongre için buradan da hem organizasyon komitesindeki arkadaşlarımıza hem de sorumlu hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

DATOK