Skip Navigation LinksAbout-Us0103-3168

DAUTÖK 2023

DAUTÖK 2023 (11. DAÜ Kariyer Günleri ve Sempozyumu)

"11. Doğu Akdeniz Üniversitesi Kariyer Günleri ve Teknolojik Gelişmeler Işığında Tıp Sempozyumu” 19 Mayıs 2023 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir.

Sempozyum ve Kariyer Günleri programında, seçkin tıp doktorları ve mühendislerinin tıptaki teknolojik gelişmeler ve kendi deneyimleri hakkında konuşma ve sunumlar yapacakları ortak oturumlar/genel kurullar yer alacaktır.

Açılış konuşmacıları:

“Birinci Basamakta E-sağlığa Yer Var mı?” - Prof. Dr. Gülru Pemra CÖBEK ÜNALAN
“3D Yazıcılar İle Deneysel ve Cerrahi Uygulamalar” - Doç. Prof. Dr. Emil MAMMADOV
“Tıpta Yapay Zeka: Son Teknoloji, Güncel Trendler ve Gelecek” - Prof. Dr. Hasan DEMİREL

Kariyer Buluşmaları:

Dr.Alptekin Özkoç
Dr.Hülya Efetürk
Dr.Zehra Boracı

Atölyeler:

Dr.Didem Rıfkı
Prof. Dr. Gülru Pemra Ünalan

Sempozyum ve Kariyer Günleri tüm tıp öğrencilerinin yanı sıra ilgili bilim dallarında (sağlık bilimleri, moleküler biyoloji ve genetik, mühendislik bölümleri) öğrenim gören öğrencilerin katılımına açık olacaktır.

19 Mayıs 2023 tarihinde 11. Doğu Akdeniz Üniversitesi Kariyer Günleri ve Teknolojik Gelişmeler Işığında Tıp Sempozyumu'na hepinizi bekliyoruz!

About-Us0103-3168